Професионални ЦНЦ окретни алуминијумски делови авиона

Професионални ЦНЦ окретни алуминијумски делови авиона

Снабдевамо професионалне ЦНЦ делове за авионе за стругање алуминијума са нашим напредним технолошким предностима и 20 година професионалног искуства у ЦНЦ машинској обради. Сунбригхт се специјализовао за производњу широког спектра делова средњег и високог ковања, сложених прецизних делова за машинску обраду. Прошли смо ИСО 9001 и АС 9100Д сертификован више од 20 година, НАДЦАП-НДТ (инспекција магнетних честица) сертификован 2019. и систем витке производње од 2020. Сунбригхт пружа клијентима висококвалитетне производе и услуге, активно учи да се креће ка виши циљеви, технолошке иновације, стално самообогаћивање и самоусавршавање како би се побољшала наша основна конкурентност.

Детаљи о производу

Професионални ЦНЦ окретни алуминијумски делови авиона1.Продуцт Интродуцтион

Технологија обраде професионалних ЦНЦ делова за алуминијумске авионе је ЦНЦ стругање.

У сопственој фабрици за производњу постоје 34 сета ЦНЦ стругова за стругање.

ЦНЦ стругање је високо квалификован, прецизан инжењерски процес.

Наш ЦНЦ центар за стругање је способан за брзо окретање пластике и метала како би креирао крајње делове са сложеном спољашњом геометријом, цилиндричним карактеристикама, навојима и унутрашњим отворима.


2. Параметар производа (Спецификација)

Храпавост површине је Ра 0,1-3,2.

Опсег рада ЦНЦ стругања је И†0.5мм-И†150мм*300мм

Опсег рада ЦНЦ глодања је 510 мм * 1020 мм * 500 мм


3. Карактеристике производа и примена

Сирови материјал професионалних ЦНЦ делова за окретање алуминијумских авиона је алуминијум.

Предности коришћења алуминијума у ​​операцијама обраде је и јака и лагана.

Карактеристика алуминијума има одличну обрадивост, одличну отпорност на корозију, лакшу електричну проводљивост, ниже трошкове производње и могућност рециклирања.

Наши делови за машинску обраду се обично примењују у многим областима као што су ваздухопловство, медицинска индустрија, аутомобилска индустрија и тако даље, а многи купци су их похвалили на основу њиховог високог квалитета.


4.Детаљи о производу

Толеранција свих димензија је између +/-0,005мм~+/-0,01мм.

Ови професионални ЦНЦ делови за алуминијске авионе се контролишу стриктно у складу са АС9100Д са НАДЦАП - НДТ стандардом сертификације.

Да бисмо задовољили висок квалитет, имамо детаљан систем контроле квалитета и потпуно опремљену мерну опрему.
5. Испорука, испорука и послуживање

Пакет је стандардни извезени пакет. Све врсте транспорта могу се користити експресним, ваздушним и морским путем.

Да бисмо добили одобрење и задовољавајуће од наших купаца, неопходно нам је брза испорука, пажљив аранжман испоруке и континуиране услуге.

Дубоко имплементирамо пословну филозофију оријентисану на купца, квалитет на првом месту.

Такође спроводимо „Програм за процену учинка“ како бисмо континуирано унапређивали наше техничке могућности, квалитет и вештину управљања и услуге.


6.ФАК

ко смо?

Сунбригхт је високотехнолошко предузеће које интегрише истраживање и развој, производњу и продају врхунских производа и прецизних компоненти. Производи се широко користе у комуникацијама, прецизним инструментима, медицинској опреми, брзим возовима, аутомобилској, ваздухопловној и другим индустријама.


како можемо гарантовати квалитет?

Радионица и производна маса се строго контролишу у складу са стандардом сертификације ИСО 9001 и АС 9100Д. Претпроизводни узорак потврђен пре масовне производње, коначна инспекција пре испоруке.


шта можете купити од нас?

Прецизни ЦНЦ делови за машинску обраду, укључујући ЦНЦ стругање и ЦНЦ глодање, прилагођене ЦНЦ делове, ЦНЦ ауто резервне делове, делове за ливење под притиском, делове за ковање, калупе за убризгавање, калупе итд.


зашто бисте куповали од нас, а не од других добављача?

Имамо искуство у прилагођавању преко 20 година. Са концептом "прагматизма", купцима пружамо решења високог квалитета на једном месту, од сировина до процесног инжењеринга и производње. Производи се широко користе у комуникацијама, прецизним инструментима, медицинској опреми, брзим возовима, аутомобилској, ваздухопловној и другим индустријама.


које услуге можемо да пружимо?

Можемо да пружимо услугу ЦНЦ прецизне обраде, услугу израде лима, услугу калупа за бризгање пластике, неке комплетне услуге алата за негу лепоте и врхунских украса.Хот Тагс: Професионални ЦНЦ окретни алуминијумски делови авиона, прилагођени, расути, Кина, ниска цена, квалитет, издржљив, произвођачи, добављачи, цена, понуда

Пошаљи упит

Повезани производи