Прецизно ЦНЦ стругање Делови телекомуникационе опреме

Прецизно ЦНЦ стругање Делови телекомуникационе опреме

Ми испоручујемо Прецизно ЦНЦ стругање телекомуникационих делова и препоручујемо најприкладнији начин за производњу делова купца. Имамо искусан тим за истраживање и развој и инжењеринг, напредни обим производње, опрему за тестирање и инспекцију и савршене системе управљања. Површина фабрике је око 50.000 квадратних метара, укупна инвестиција је око 60 милиона америчких долара, имамо око више од 1.000 комплета разних напредних производних машина и 20 комплета високопрецизне опреме за испитивање и инспекцију. Прошли смо ИСО 9001 и АС 9100Д сертификат више од 20 година.

Детаљи о производу

Прецизно ЦНЦ стругање Делови телекомуникационе опреме1.Продуцт Интродуцтион

Наша прецизна ЦНЦ обрада посвећена је производњи висококвалитетних прецизно обрађених делова који испуњавају и превазилазе очекивања купаца.

Наша ЦНЦ прецизна обрада постиже већу тачност обраде, конзистентан квалитет обраде и веома уске толеранције.

Технологија обраде Прецизног ЦНЦ стругања делова телеком опреме користи ЦНЦ стругање.

Наши искусни машинисти раде у ЦНЦ радионици за стругање у нашој фабрици, дајући упутства за алате за сечење за брзу обраду ваших прецизних ЦНЦ машинских делова.


2. Параметар производа (Спецификација)

Храпавост површине је Ра 0,1-3,2.

Опсег рада ЦНЦ стругања је И†0.5мм-И†150мм*300мм

Опсег рада ЦНЦ глодања је 510 мм * 1020 мм * 500 мм


3. Карактеристике производа и примена

Сирови материјал за прецизне ЦНЦ делове телекомуникационе опреме је алуминијум.

Како се лаки метали широко користе, делови за машинску обраду алуминијума постају избор у многим индустријама.

Са свим нашим искуством у машинској обради, ЦНЦ алуминијум је наша стручност већ дуги низ година.

Као специјализовани произвођач прецизних механичких делова за потребе телекомуникација, ваздухопловства и медицинске индустрије.


4.Детаљи о производу

Толеранција свих димензија је између +/-0,005мм~+/-0,01мм.

Ови Прецизни ЦНЦ делови телекомуникационе опреме за стругање се контролишу стриктно у складу са АС9001 НАДЦАП - НДТ стандардом сертификације.

Да бисмо задовољили висок квалитет, имамо детаљан систем контроле квалитета и потпуно опремљену мерну опрему.


5. Испорука, испорука и послуживање

Пакет је стандардни извезени пакет. Све врсте транспорта могу се користити експресним, ваздушним и морским путем.

Да бисмо добили одобрење и задовољавајуће од наших купаца, неопходно нам је брза испорука, пажљив аранжман испоруке и континуиране услуге.

Дубоко имплементирамо пословну филозофију оријентисану на купца, квалитет на првом месту.

Такође спроводимо „Програм за процену учинка“ како бисмо континуирано унапређивали наше техничке могућности, квалитет и вештину управљања и услуге.


6.ФАК

ко смо?

Сунбригхт је високотехнолошко предузеће које интегрише истраживање и развој, производњу и продају врхунских производа и прецизних компоненти. Производи се широко користе у комуникацијама, прецизним инструментима, медицинској опреми, брзим возовима, аутомобилској, ваздухопловној и другим индустријама.


како можемо гарантовати квалитет?

Радионица и производна маса се строго контролишу у складу са стандардом сертификације ИСО 9001 и АС 9100Д. Претпроизводни узорак потврђен пре масовне производње, коначна инспекција пре испоруке.


шта можете купити од нас?

Прецизни ЦНЦ делови за машинску обраду, укључујући ЦНЦ стругање и ЦНЦ глодање, прилагођене ЦНЦ делове, ЦНЦ ауто резервне делове, делове за ливење под притиском, делове за ковање, калупе за убризгавање, калупе итд.


зашто бисте куповали од нас, а не од других добављача?

Имамо искуство у прилагођавању преко 20 година. Са концептом „прагматизма“, купцима пружамо решења високог квалитета на једном месту, од сировина до процесног инжењеринга и производње. Производи се широко користе у комуникацијама, прецизним инструментима, медицинској опреми, брзим возовима, аутомобилској, ваздухопловној и другим индустријама.


које услуге можемо да пружимо?

Можемо да пружимо услугу ЦНЦ прецизне обраде, услугу израде лима, услугу калупа за бризгање пластике, неке комплетне услуге алата за негу лепоте и врхунских украса.Хот Тагс: Прецизни ЦНЦ окретни делови телекомуникационе опреме, прилагођени, расути, Кина, ниска цена, квалитет, издржљиви, произвођачи, добављачи, цена, понуда

Пошаљи упит

Повезани производи