ЦНЦ прецизна обрада

Уз континуирани развој модерне технологије, ЦНЦ технологија прецизне обраде је одиграла важну улогу у скоро свим напредним производним индустријама.

Данас скоро свака производна индустрија користи компјутерску нумеричку контролу или ЦНЦ машине. Од производње ауто делова до производње ваздухопловства и ваздухопловства, ЦНЦ прецизна обрада је свеприсутна.

Топло препоручујем један од наших врхунских пројекатаСложени вишеосни Линка ЦНЦ делови у аеро-мотору.


Зашто одабрати ЦНЦ прецизну машинску обраду? ЦНЦ прецизна обрада је напредна аутоматизована технологија обраде са високом прецизношћу и високом ефикасношћу. У великој мери смањује време обраде и ефикасно решава обраду сложених и прецизних делова као што су калупи,Нестандардни ЦНЦ калуп за обраду авиона од алуминијумске легуре.Сунбригхт је водећи кинески произвођач врхунских ЦНЦ прецизних делова у индустрији. Имамо 34 различите врсте ЦНЦ стругова, који могу задовољити обраду високо прецизних авиона, електронских комуникација, медицинске опреме и других делова

Компанија има сертификат ИСО 9001 и АС 9100Д више од 20 година, НАДЦАП-НДТ (инспекција магнетних честица) сертификована 2019. године, а такође је имплементирала ЕРП систем од 2018. и систем витке производње од 2020. године.
Пружамо прилагођени ЦНЦ прецизна обрада, можете нас контактирати за понуду и цену ако желите да купите. СунБригхт Тецхнологи је један од ЦНЦ прецизна обрада произвођача и добављача у Кини. То је високотехнолошко друштво са ограниченом одговорношћу које заједнички улажу Хонг Конг Ксинхуи Гроуп и Схенгда Интернатионал (Хонг Конг) Цо., Лтд. Ако желите да купујете на велико, можете купити производе доброг квалитета по ниским ценама. Наши производи су веома издржљиви, будите сигурни да ћете купити.