Форгинг Партс

Ковачки делови су делови произведени поступком загревања, деформисања и завршне обраде метала. Отковци могу смањити спојеве делова и повећати укупну чврстоћу јединице.

Сунбригхт је професионални произвођач прецизне обраде делова. Можемо да производимо различите врсте делова за ковање и можемо да обезбедимо конкурентне понуде у индустрији.

Сунбригхт је произвођач делова за ковање са снажном свеобухватном снагом. Компанија има сертификат ИСО 9001 и АС 9100Д више од 20 година, НАДЦАП-НДТ (инспекција магнетних честица) 2019. године.
Пружамо прилагођени Форгинг Партс, можете нас контактирати за понуду и цену ако желите да купите. СунБригхт Тецхнологи је један од Форгинг Партс произвођача и добављача у Кини. То је високотехнолошко друштво са ограниченом одговорношћу које заједнички улажу Хонг Конг Ксинхуи Гроуп и Схенгда Интернатионал (Хонг Конг) Цо., Лтд. Ако желите да купујете на велико, можете купити производе доброг квалитета по ниским ценама. Наши производи су веома издржљиви, будите сигурни да ћете купити.