Машинска обрада ЦНЦ делова за стругање медицинске опреме

Машинска обрада ЦНЦ делова за стругање медицинске опреме

Пружамо машинску обраду ЦНЦ делова за стругање медицинске опреме и нудимо висококвалитетну прецизну машинску обраду за производњу делова са сложеним карактеристикама. У складу са интерном инжењерском помоћи, професионалним искуством у машинској обради, читавим спектром секундарних операција и нашим могућностима у производњи прототипа и великог обима, ми смо ваш партнер на једном месту за прецизну ЦНЦ машинску обраду. Наш професионални менаџерски тим има јаку техничку позадину и одличан систем управљања, који купцима може пружити висококвалитетне производе и услуге. У међувремену, многи купци смо препознати и подржани. Дубоко имплементирамо пословну филозофију оријентисану на купца, квалитет на првом месту.

Детаљи о производу

Машинска обрада ЦНЦ делова за стругање медицинске опреме1.Продуцт Интродуцтион

Због природе медицинског тржишта, производи које производимо у нашој просторији за инспекцију су увек 100% потпуно прегледани.

Сва обрада ЦНЦ делова за стругање медицинске опреме увек мора бити 100% према спецификацији.

Наши процеси, укључујући наш систем управљања квалитетом (ИСО9001 и АС 9100Д) могу гарантовати ове тачке.


2. Параметар производа (Спецификација)

Храпавост површине је Ра 0,1-3,2.

Опсег рада ЦНЦ стругања је И†0.5мм-И†150мм*300мм

Опсег рада ЦНЦ глодања је 510 мм * 1020 мм * 500 мм


3. Карактеристике производа и примена

Сирови материјал за обраду ЦНЦ делова за стругање медицинске опреме је алуминијум.

Како се лаки метали широко користе, делови за машинску обраду алуминијума постају избор у многим индустријама.

Са свим нашим искуством у машинској обради, ЦНЦ алуминијум је наша стручност већ дуги низ година. Поред медицинске индустрије, наши ЦНЦ делови за стругање се такође широко користе у комуникацијама, прецизним инструментима, брзим возовима, аутомобилској, ваздухопловној и другим индустријама.


4.Детаљи о производу

Толеранција свих димензија је између +/-0,005мм~+/-0,01мм.

Ови ЦНЦ делови за стругање медицинске опреме за обраду се строго контролишу у складу са ИСО9001 и АС 9001Д.

Да бисмо задовољили висок квалитет, имамо детаљан систем контроле квалитета и потпуно опремљену мерну опрему.

Такође смо унапређивали процес машинске обраде алуминијума како бисмо побољшали ефикасност и квалитет и наставили да задовољавамо потребе производње купаца.
5. Испорука, испорука и послуживање

Пакет је стандардни извезени пакет. Све врсте транспорта могу се користити експресним, ваздушним и морским путем.

Да бисмо добили одобрење и задовољавајуће од наших купаца, неопходно нам је брза испорука, пажљив аранжман испоруке и континуиране услуге.

Дубоко имплементирамо пословну филозофију оријентисану на купца, квалитет на првом месту.

Такође спроводимо „Програм за процену учинка“ како бисмо континуирано унапређивали наше техничке могућности, квалитет и вештину управљања и услуге.


6.ФАК

ко смо?

Сунбригхт је високотехнолошко предузеће које интегрише истраживање и развој, производњу и продају врхунских производа и прецизних компоненти. Производи се широко користе у комуникацијама, прецизним инструментима, медицинској опреми, брзим возовима, аутомобилској, ваздухопловној и другим индустријама.


како можемо гарантовати квалитет?

Радионица и производна маса се строго контролишу у складу са стандардом сертификације ИСО 9001 и АС 9100Д. Претпроизводни узорак потврђен пре масовне производње, коначна инспекција пре испоруке.


шта можете купити од нас?

Прецизни ЦНЦ делови за машинску обраду, укључујући ЦНЦ стругање и ЦНЦ глодање, прилагођене ЦНЦ делове, ЦНЦ ауто резервне делове, делове за ливење под притиском, делове за ковање, калупе за убризгавање, калупе итд.


зашто бисте куповали од нас, а не од других добављача?

Имамо искуство у прилагођавању преко 20 година. Са концептом "прагматизма", купцима пружамо решења високог квалитета на једном месту, од сировина до процесног инжењеринга и производње. Производи се широко користе у комуникацијама, прецизним инструментима, медицинској опреми, брзим возовима, аутомобилској, ваздухопловној и другим индустријама.


које услуге можемо да пружимо?

Можемо да пружимо услугу ЦНЦ прецизне обраде, услугу израде лима, услугу калупа за бризгање пластике, неке комплетне услуге алата за негу лепоте и врхунских украса.Хот Тагс: Машинска обрада ЦНЦ делова за окретање медицинске опреме, прилагођени, расути, Кина, ниска цена, квалитет, издржљиви, произвођачи, добављачи, цена, понуда

Пошаљи упит

Повезани производи