Цастинг Партс

Делови за ливење су делови произведени од растопљеног метала или других течних материјала који се сипају у пројектовану шупљину калупа и очвршћавају. Наши делови за ливење се широко користе у ауто деловима, деловима за ваздухопловство итд.

Сунбригхтов процес ливења може задовољити строге толеранције димензија и облика делова ливења. Наша снажна техничка снага и савршен систем контроле квалитета пружају нашим купцима поуздану везу у ланцу снабдевања.

Различите технике обраде и материјали имају своје карактеристике. Пошаљите захтеве параметара делова за ливење, ми ћемо вам дати конкурентну понуду у складу са вашим производним потребама и обезбедити вам најприкладнији план процеса.
Пружамо прилагођени Цастинг Партс, можете нас контактирати за понуду и цену ако желите да купите. СунБригхт Тецхнологи је један од Цастинг Партс произвођача и добављача у Кини. То је високотехнолошко друштво са ограниченом одговорношћу које заједнички улажу Хонг Конг Ксинхуи Гроуп и Схенгда Интернатионал (Хонг Конг) Цо., Лтд. Ако желите да купујете на велико, можете купити производе доброг квалитета по ниским ценама. Наши производи су веома издржљиви, будите сигурни да ћете купити.