ЦНЦ прилагођени делови

Нудимо услугу ЦНЦ прилагођених делова за примену у више индустрија и сектора. Сунбригхт има ИСО 9001 и АС 9100Д сертификат више од 20 година, НАДЦАП-НДТ (инспекција магнетних честица) сертификован 2019.

Сунбригхт има фабрику површине око 50.000 квадратних метара, укупну инвестицију од око 60 милиона америчких долара и више од 1.000 комплета напредне опреме за производњу и обраду. Више од 20 високо прецизне опреме за тестирање.

Контактирајте нас и доставите информације о прилагођеним деловима за ЦНЦ машинску обраду за детаљну понуду ЦНЦ прилагођених делова. Ми смо ваш поуздан произвођач ЦНЦ прилагођених делова.

Пружамо прилагођени ЦНЦ прилагођени делови, можете нас контактирати за понуду и цену ако желите да купите. СунБригхт Тецхнологи је један од ЦНЦ прилагођени делови произвођача и добављача у Кини. То је високотехнолошко друштво са ограниченом одговорношћу које заједнички улажу Хонг Конг Ксинхуи Гроуп и Схенгда Интернатионал (Хонг Конг) Цо., Лтд. Ако желите да купујете на велико, можете купити производе доброг квалитета по ниским ценама. Наши производи су веома издржљиви, будите сигурни да ћете купити.