Стампинг Партс

Процес производње делова за штанцање је сложен процес који може укључивати више технологија обликовања метала. Наша процесна технологија се може користити за скоро све делове за штанцање.


Дијелови за штанцање могу задовољити потребе индустрија у аутомобилској, ваздухопловној, медицинској и другим тржиштима за производњу исплативе масовне производње сложених прецизних дијелова.


Сунбригхт је произвођач специјализован за производњу прецизних хардверских делова. Имамо напредну опрему, искусно особље и строг систем контроле квалитета.


Пружамо прилагођени Стампинг Партс, можете нас контактирати за понуду и цену ако желите да купите. СунБригхт Тецхнологи је један од Стампинг Партс произвођача и добављача у Кини. То је високотехнолошко друштво са ограниченом одговорношћу које заједнички улажу Хонг Конг Ксинхуи Гроуп и Схенгда Интернатионал (Хонг Конг) Цо., Лтд. Ако желите да купујете на велико, можете купити производе доброг квалитета по ниским ценама. Наши производи су веома издржљиви, будите сигурни да ћете купити.