Комбиновани делови за окретање

Комбиновани делови за окретање су композитна обрада која је једна од најпопуларнијих техника обраде у области механичке обраде у свету. То је такође напредна производна технологија.

Комбиновани делови на стругању са сложеном обрадом су реализација више различитих техника обраде на једној алатној машини. Најраспрострањенија и најтежа сложена обрада је композитна обрада стругањем и глодањем. Композитни обрадни центар за окретање у млину је еквивалентан комбинацији ЦНЦ струга и обрадног центра.

Комбиновани делови за обртне глодалице за сложене алатне машине су најбрже растућа и најшире коришћена ЦНЦ опрема међу алатним машинама за сложену обраду. Сврха мешања је да машина алатка има више функционалности, може да изврши више задатака у једном стезању, побољша ефикасност обраде и тачност обраде.

 

Пружамо прилагођени Комбиновани делови за окретање, можете нас контактирати за понуду и цену ако желите да купите. СунБригхт Тецхнологи је један од Комбиновани делови за окретање произвођача и добављача у Кини. То је високотехнолошко друштво са ограниченом одговорношћу које заједнички улажу Хонг Конг Ксинхуи Гроуп и Схенгда Интернатионал (Хонг Конг) Цо., Лтд. Ако желите да купујете на велико, можете купити производе доброг квалитета по ниским ценама. Наши производи су веома издржљиви, будите сигурни да ћете купити.