Израда металних делова

Израда металних делова је јак метални део направљен од нерђајућег челика, алуминијума, челика са високим садржајем угљеника или поцинкованог челика кроз лим, штанцање, ливење под притиском, ковање, ливење и другу обраду метала. Широко се користи у транспортној, медицинској, рударској, аутомобилској и авионској индустрији. На пример, један од наших најквалификованијих производа јеПрецизни радијатор за ливење под притиском од алуминијумске легуре


Метални делови Фабрицатион могу флексибилно задовољити различите облике прилагођених металних производа у различитим индустријама. Истовремено, производња металних делова такође има предности високе издржљивости, лаког одржавања, ниске цене и заштите животне средине.

КаоМетални прибор Делови за ливење Метални прибор Делови за ливењесу најбоља примена у области индустрије.


Сунбригхт има професионалан и комплетан тим за производњу металних делова. Наше пословање укључује делове од лима, делове за штанцање, делове за ливење под притиском, одливе и делове металне плоче по мери, који могу задовољити производњу много различитих делова који су вам потребни.

Пружамо прилагођени Израда металних делова, можете нас контактирати за понуду и цену ако желите да купите. СунБригхт Тецхнологи је један од Израда металних делова произвођача и добављача у Кини. То је високотехнолошко друштво са ограниченом одговорношћу које заједнички улажу Хонг Конг Ксинхуи Гроуп и Схенгда Интернатионал (Хонг Конг) Цо., Лтд. Ако желите да купујете на велико, можете купити производе доброг квалитета по ниским ценама. Наши производи су веома издржљиви, будите сигурни да ћете купити.