Ињекционо пластично обликовање

Ињекционо пластично преливање је метода у којој се шраф користи за мешање потпуно растопљеног пластичног материјала на одређеној температури и убризгавања у шупљину калупа под високим притиском, а затим се охлади и очврсне да би се добио обликовани производ.

Као такавПрецизни пластични делови за калупетопло се препоручује.

 

Ињекционо пластично преливање може да користи различите материјале за ефикасну и брзу производњу делова сложених облика. Углавном користимо моделе за бризгање и преливање. Произведени делови се широко користе у ваздухопловству, медицинској, аутомобилској и другим индустријама.

Један од наших најповољнијих производа јеКалупи за прибор за медицинске уређаје за ињектирањеу примени медицинских инструмената.


Сунбригхт је професионални произвођач бризгања пластике. Док производимо висококвалитетне делове производа, такође можемо да обезбедимо конкурентне понуде у индустрији.

Топло препоручујемо наше висококвалитетне и високо прецизне јеАуто делови за бризгање пластике.


Пружамо прилагођени Ињекционо пластично обликовање, можете нас контактирати за понуду и цену ако желите да купите. СунБригхт Тецхнологи је један од Ињекционо пластично обликовање произвођача и добављача у Кини. То је високотехнолошко друштво са ограниченом одговорношћу које заједнички улажу Хонг Конг Ксинхуи Гроуп и Схенгда Интернатионал (Хонг Конг) Цо., Лтд. Ако желите да купујете на велико, можете купити производе доброг квалитета по ниским ценама. Наши производи су веома издржљиви, будите сигурни да ћете купити.