ЦНЦ делови за глодање

ЦНЦ Миллинг Партс користи машину за глодање за производњу низа делова различитих облика путем компјутерске контроле. На пример, кућишта и кућишта, носачи, зупчаници, алати за калупе, делови мотора, медицински уређаји, пумпе за воду, ударци за формирање итд.

Одељење за прецизну обраду компаније Сунбригхт има скоро 200 увезених обрадних центара, углавном алатних машина са шест и пет оса, као и алатних машина са четири осе. Произведени делови за ЦНЦ глодање су у складу са захтевима сертификата ИСО9001.

Сунбригхт-ови ЦНЦ делови за глодање се широко користе у медицинској опреми, производњи аутомобила, ваздухопловству, авијацији, електричној опреми и другим пољима.
Пружамо прилагођени ЦНЦ делови за глодање, можете нас контактирати за понуду и цену ако желите да купите. СунБригхт Тецхнологи је један од ЦНЦ делови за глодање произвођача и добављача у Кини. То је високотехнолошко друштво са ограниченом одговорношћу које заједнички улажу Хонг Конг Ксинхуи Гроуп и Схенгда Интернатионал (Хонг Конг) Цо., Лтд. Ако желите да купујете на велико, можете купити производе доброг квалитета по ниским ценама. Наши производи су веома издржљиви, будите сигурни да ћете купити.