Делови за ливење под притиском

Процес ливења делова под притиском је процес обједињавања притиска, брзине и времена коришћењем три главна елемента као што су машина, калуп и легура. За врућу обраду метала, постојање притиска је главна карактеристика процеса ливења под притиском која га разликује од других метода ливења.

Зато што занати као што су делови за ливење под притиском имају предности високе ефикасности производње, једноставних процедура, високе толеранције одливака, добре храпавости површине, високе механичке чврстоће. Велики број поступака обраде и опреме може се сачувати. Сировине се такође могу сачувати. Тако је постао важан део индустрије ливења.

Сунбригхт може да обезбеди различите врсте делова за ливење под притиском, укључујући делове за ливење под притиском од легуре цинка, делове за ливење под притиском од легуре алуминијума, делове за ливење под притиском од легуре магнезијума и делове за ливење под притиском од легуре алуминијум-магнезијум итд.

Пружамо прилагођени Делови за ливење под притиском, можете нас контактирати за понуду и цену ако желите да купите. СунБригхт Тецхнологи је један од Делови за ливење под притиском произвођача и добављача у Кини. То је високотехнолошко друштво са ограниченом одговорношћу које заједнички улажу Хонг Конг Ксинхуи Гроуп и Схенгда Интернатионал (Хонг Конг) Цо., Лтд. Ако желите да купујете на велико, можете купити производе доброг квалитета по ниским ценама. Наши производи су веома издржљиви, будите сигурни да ћете купити.