Метални прибор Делови за ливење

Метални прибор Делови за ливење

Снабдевамо делове за ливење металних додатака и производимо висококвалитетне металне делове за прецизно ливење за различите индустрије. Израђујемо различите одливке који покривају врсте различитих металних материјала као што су челик, алуминијум, бакар итд. Пружамо професионалне техничке смернице за ливење метала према материјалу, величини, облику, структури и сценаријима примене дизајна производа и препоручујемо најразумније и процес производње вредног метала. Купци могу имати користи од нашег професионалног ливења метала. Према цртежу и техничкој спецификацији коју је дао купац, вршимо ОЕМ производњу. У међувремену, такође решавамо и производимо целокупна решења за наше купце од сировина и структурних компоненти.

Детаљи о производу

Метални прибор Делови за ливење


1.Продуцт Интродуцтион

Важно је напоменути да ливење под притиском и машинска обрада често могу радити заједно како би се оптимизирала ефикасност линије производа.

Ливење под притиском је пожељна опција за велику количину конзистентних поузданих делова.

Метални додаци Делови за ливење користе предности ливења и ЦНЦ заната.

Наш професионални тим помаже у оптимизацији целог решења од дизајна производа, ливења, машинске обраде до топлотне обраде, површинске обраде и тако даље како би се смањили трошкови.


2. Параметар производа (Спецификација)

Храпавост површине је Ра 0,1-3,2.

Опсег рада ЦНЦ стругања је И†0.5мм-И†150мм*300мм

Опсег рада ЦНЦ глодања је 510 мм * 1020 мм * 500 мм


3. Карактеристике производа и примена

Предности ливења укључују горњу границу величине без ограничења, велики избор легура, компликовани делови су прихватљиви.

Под ливењем и механичким процесом делова за ливење металних додатака, имамо конкурентске предности у цени, обиму производње и контроли квалитета.

Прецизни делови за ЦНЦ машинску обраду нису применљиви само за кућну примену, већ се и широко користе у областима високе технологије као што су медицинска индустрија, телекомуникацијска индустрија, ваздухопловна индустрија итд.


4.Детаљи о производу

Ови делови за ливење металних додатака су погоднији за масовну производњу ради уштеде сировина и боље обраде површине ливењем.

Имамо могућност да предузмемо добављача ливења метала великих количина и сложене структуре, и суочимо се са захтевима квалитета и добијемо одобрење од купаца.


5. Испорука, испорука и послуживање

Пакет је стандардни извезени пакет. Све врсте транспорта могу се користити експресним, ваздушним и морским путем.

Да бисмо добили одобрење и задовољавајуће од наших купаца, неопходно нам је брза испорука, пажљив аранжман испоруке и континуиране услуге.

Дубоко имплементирамо пословну филозофију оријентисану на купца, квалитет на првом месту.

Такође спроводимо „Програм за процену учинка“ како бисмо континуирано унапређивали наше техничке могућности, квалитет и вештину управљања и услуге.


6.ФАК

ко смо?

Сунбригхт је високотехнолошко предузеће које интегрише истраживање и развој, производњу и продају врхунских производа и прецизних компоненти. Производи се широко користе у комуникацијама, прецизним инструментима, медицинској опреми, брзим возовима, аутомобилској, ваздухопловној и другим индустријама.


како можемо гарантовати квалитет?

Радионица и производна маса се строго контролишу у складу са стандардом сертификације ИСО 9001 и АС 9100Д. Претпроизводни узорак потврђен пре масовне производње, коначна инспекција пре испоруке.


шта можете купити од нас?

Прецизни ЦНЦ делови за машинску обраду, укључујући ЦНЦ стругање и ЦНЦ глодање, прилагођене ЦНЦ делове, ЦНЦ ауто резервне делове, делове за ливење под притиском, делове за ковање, калупе за убризгавање, калупе итд.


зашто бисте куповали од нас, а не од других добављача?

Имамо искуство у прилагођавању преко 20 година. Са концептом „прагматизма“, купцима пружамо решења високог квалитета на једном месту, од сировина до процесног инжењеринга и производње. Производи се широко користе у комуникацијама, прецизним инструментима, медицинској опреми, брзим возовима, аутомобилској, ваздухопловној и другим индустријама.


које услуге можемо да пружимо?

Можемо да пружимо услугу ЦНЦ прецизне обраде, услугу израде лима, услугу калупа за бризгање пластике, неке комплетне услуге алата за негу лепоте и врхунских украса.Хот Тагс: Метални додаци за ливење делова, прилагођени, расути, Кина, ниска цена, квалитет, издржљиви, произвођачи, добављачи, цена, понуда

Пошаљи упит

Повезани производи