Професионални метални калупи за штанцање

Професионални метални калупи за штанцање

Снабдевамо професионалне металне калупе за штанцање са компанијом за прецизну производњу која интегрише истраживање и развој, дизајн, производњу и продају. Имамо око више од 1.000 комплета разних напредних производних машина и 20 комплета високопрецизне опреме за тестирање и инспекцију. Прошли смо ИСО 9001 и АС 9100Д сертификат више од 20 година. Да бисмо задовољили потражњу високог квалитета, имамо детаљан систем контроле квалитета и потпуно опремљену мерну опрему. Наше главно тржиште је у Европи и Сједињеним Државама. Наш професионални менаџерски тим има јаку техничку позадину и одличан систем управљања, који купцима може пружити висококвалитетне производе и услуге.

Детаљи о производу

Професионални метални калупи за штанцање
1.Продуцт Интродуцтион

Штанцање метала је релативно једноставан процес где се ваљани или лимови. Поставља се у пресу која има матрицу у жељеном облику дела.

Са силом и компресијом, матрица се утискује у метал.

Након унапред одређеног времена, делимично завршен део се уклања.

Иако ово може изгледати врло лако за разумети, у стварности, постоји неколико различитих корака које треба предузети, а који укључују обрезивање, завршну обраду и друге поступке дизајниране за производњу готовог дела.

Ови професионални метални калупи за штанцање су произведени од тачних металних облика са прецизном прецизношћу и мерама.

  

2. Параметар производа (Спецификација)

Храпавост површине је Ра 0,1-3,2.

Опсег рада ЦНЦ стругања је И†0.5мм-И†150мм*300мм

Опсег рада ЦНЦ глодања је 510 мм * 1020 мм * 500 мм


3. Карактеристике производа и примена

Калуп је матрица која је посебно дизајнирана као алат у неким индустријским производним процесима као што су калупљење, ливење, дубоко извлачење, служи за давање коначног или средњег облика радном комаду или материјалу који се обрађује.

У могућности смо да пружимо професионалне металне калупе за штанцање уз снажну техничку помоћ. Ови калупи се углавном користе за широк спектар индустријских поља.

 

4.Детаљи о производу

У прецизном штанцању метала, калуп се обично састоји од две или више полу-љуски, у распону да разграничи област простора са обликом комада који се добија.

Производни калупи су обично направљени од каљеног челика или каљеног.

Ови професионални метални калупи за штанцање се критично контролишу у складу са ИСО 9001 и АС9001 НАДЦАП - НДТ стандардом сертификата.

Да бисмо задовољили висок квалитет, имамо детаљан систем контроле квалитета и потпуно опремљену мерну опрему.5. Испорука, испорука и послуживање

Пакет је стандардни извезени пакет. Све врсте транспорта могу се користити експресним, ваздушним и морским путем.

Да бисмо добили одобрење и задовољавајуће од наших купаца, неопходно нам је брза испорука, пажљив аранжман испоруке и континуиране услуге.

Дубоко имплементирамо пословну филозофију оријентисану на купца, квалитет на првом месту.

Такође спроводимо „Програм за процену учинка“ како бисмо континуирано унапређивали наше техничке могућности, квалитет и вештину управљања и услуге.


6.ФАК

ко смо?

Сунбригхт је високотехнолошко предузеће које интегрише истраживање и развој, производњу и продају врхунских производа и прецизних компоненти. Производи се широко користе у комуникацијама, прецизним инструментима, медицинској опреми, брзим возовима, аутомобилској, ваздухопловној и другим индустријама.


како можемо гарантовати квалитет?

Радионица и производна маса се строго контролишу у складу са стандардом сертификације ИСО 9001 и АС 9100Д. Претпроизводни узорак потврђен пре масовне производње, коначна инспекција пре испоруке.


шта можете купити од нас?

Прецизни ЦНЦ делови за машинску обраду, укључујући ЦНЦ стругање и ЦНЦ глодање, прилагођене ЦНЦ делове, ЦНЦ ауто резервне делове, делове за ливење под притиском, делове за ковање, калупе за убризгавање, калупе итд.


зашто бисте куповали од нас, а не од других добављача?

Имамо искуство у прилагођавању преко 20 година. Са концептом "прагматизма", купцима пружамо решења високог квалитета на једном месту, од сировина до процесног инжењеринга и производње. Производи се широко користе у комуникацијама, прецизним инструментима, медицинској опреми, брзим возовима, аутомобилској, ваздухопловној и другим индустријама.


које услуге можемо да пружимо?

Можемо да пружимо услугу ЦНЦ прецизне обраде, услугу израде лима, услугу калупа за бризгање пластике, неке комплетне услуге алата за негу лепоте и врхунских украса.Хот Тагс: Професионални метални калупи за штанцање, прилагођени, расути, Кина, ниска цена, квалитет, издржљиви, произвођачи, добављачи, цена, понуда

Пошаљи упит

Повезани производи