Генерал Мангер г. Лее присуствује индустријској конференцији за ливење

- 2021-12-08-

Генерални директор Сунбрихгт-а г. Ли је учествовао на 18. Националној академској конференцији за специјално ливење и обојене легуре и 12. академској конференцији о националним ливничким композитним материјалима на ваздухопловном универзитету Нанцханг, провинција Ђангси, Кина од 3. децембра 2021. до децембра 6. ,2021. Ово је велика церемонија ливничке индустрије, која окупља многе професоре, научнике и лидере индустрије који су се окупили да сумирају прошлост ливничке индустрије и радују се будућем тренду развоја нових композитних материјала. Будућност је очекивана и биће више прилика и изазова.



Кроз размену у индустрији ливнице, генерални директор Сунбрихгт-а г. Ли не само да је упознао више пријатеља у индустрији, већ је такође научио више о композитним материјалима у индустрији лива. МР Лее ће се више фокусирати на развојни статус и изгледе нове врсте композитног материјала и комбиновати га са ливеним деловима које производе Сунбригхтови производи, посебно у деловима за ливење. Верује се да ће уз заједничко стваралаштво у позадини времена бити боља будућност.



Током ове студије, генерални директор Сунбригхт-а г. Ли посетио је Универзитет Нанцханг Хангконг у пратњи свог пријатеља и научио како да повеже релевантне ресурсе. Ово је пријатно искуство учења и комуникације у индустријии¼Œкоје је било веома корисно




Обрада делова ливења је једна од предности Сунбригхт пројекта обрадеДелови за ливење су делови произведени од растопљеног метала или других течних материјала који се сипају у пројектовану шупљину калупа и очвршћавају. Наши делови за ливење се широко користе у ауто деловима, деловима за ваздухопловство итд.Имате било какву производњу делова за ливење, Сунбирхгт је ваш најбољи избор.



Ливење ЦНЦ обрада делова кућних апарата







-----------------------------------------КРАЈ-------- -------------------------------------------------------