Г. Ли генерални директор посетио је БИД

- 2021-11-25-

Наш генерални директор г. Ли посетио је БИД Цомпани Лимитед са удружењем индустрије примене микроталасне комуникационе технологије у Шенжену 18. новембра 2021.



Најпре су сви учесници посетили изложбену салу БИД. Из овога су учесници осетили историју развоја и научна и технолошка достигнућа БИД-а и изразили шок. Патентни зид, акупунктурни експеримент са сечивом батеријом, концептни аутомобил, паметни шински транзит, итд., омогућавају свима интуитивније да искусе импресивну снагу БИД-а.


БИД-ов изложбени простор

На сесији дискусије у салону, заменик генералног директора БИД-овог одељења за директно пословање Фубинг Сонг је прво одржао говор, изражавајући топлу добродошлицу доласку удружења.


Као ветеран који је радио у БИД-у више од 20 година, он је са дубоким искуством рекао да БИД данас може постићи такво достигнуће, с једне стране, то је фокус на технолошко истраживање и развој, с друге стране, то је будући изглед индустрије.

Данас је БИД постао домаћи и међународни лидер у новим енергетским возилима, а такође је постигао импресивне резултате у новој енергији, електроници и железничком транзиту. Данас је БИД постао отворенији и инклузивнији, у нади да ће успоставити блиске односе сарадње са индустријским предузећима ради заједничког развоја.


Затим су делегати на конференцији одржали говоре један за другим, представљајући своје предности и ресурсе које могу да пруже, а такође се радују могућностима сарадње са БИД-ом и индустријским предузећима удружења. Конкретно, неколико представника тајванских сународника који су учествовали на састанку изразило је своје дивљење научној и технолошкој моћи БИД-а и надало се да ће постићи дубинску сарадњу са БИД-ом.



Коначно, БИД је одржао завршни говор у име Ксиаоиан Зхуа и посебно поменуо да је БИД променио свој нови лого, указујући да је БИД отворенији и толерантнији, и да се радује сарадњи са компанијама из индустријског ланца.


Након ове посете, господин Лее је озбиљно размотрио план стратегије развоја компаније. Можемо да обезбедимо наше машинске металне делове и делове за бризгање пластике аутомобилској индустрији као што јеАуто резервни делови за прецизно ковање металаиАуто делови за убризгавање пластике . Надамо се да наша компанија може имати дубоку и широку сарадњу са аутомобилском индустријом у блиској будућности. Производимо ЦНЦ прецизне делове за машинску обраду, израду металних делова и делове за бризгање пластике као у наставку.



Ауто резервни делови за прецизно ковање метала 


Ауто делови за убризгавање пластике